Email

[email protected]

Mobiel

06 44 54 51 81

Locatie

De Beeldspeler
Grootstalselaan 90
6533 kl Nijmegen

Introduceer je team

Interactieve infographic om collega's kennis te laten maken met het team
Introduceer je team

Maaike…? Is zij diegene die samenwerkt met Armand? Of zit ze in het team van Djamilla? En wat doet zij ook alweer?

 

Weet jij wie je collega’s zijn en voor welke taken bij hen terecht kunt?

 

In september gaan in veel organisaties alle radartjes weer volop draaien. Een mooi moment om je als team zichtbaar te maken en stevig te verankeren in de organisatie. Bijvoorbeeld met een opvallende team-introductie.

 

Deze infographic maakte ik in Microsoft PowerPoint. Door het bestand als PowerPoint-Voorstelling op te slaan, oogt het bij het openen als een interactieve infographic op 1 pagina.

 

Met je muis kun je op de pijlen klikken. De pijlen linken naar verschillende dia’s. Zo komt iedereen voorbij en maak je kennis met het hele team.

 

Verspreiden in de organisatie is makkelijk: je uploadt het bestand op het intranet of mailt de voorstelling rechtstreeks naar je collega’s.

 

Easy peasy!? Heb je PowerPoint en ben je daar een beetje handig mee? Dan heb je alles in huis om deze infographic zelf te maken. Vind je dat moeilijk of te veel werk – omdat jij gewoonweg met heel andere dingen bezig wilt zijn – dan doe ik het graag voor je. In de huisstijl van je organisatie of juist in een afwijkende stijl.

 

Probeer het ook eens, of stuur me een PB/commentaar als je geïnteresseerd bent in de prijs voor het sjabloon of voor een nieuw ontwerp.

 

Zet je team op de kaart!